CUPRA Hisingen | Frontbilar i Göteborg

Frontbilar är en av Sveriges enskilt största återförsäljare av CUPRA. Vi på Frontbilar är experter på CUPRA och hjälper dig i din bilaffär! Varmt välkommen till Sveriges största CUPRA Garage och Årets CUPRA-återförsäljare 2021 & 2022!

CUPRA Born

CUPRA Born är en ELbil som andas CUPRA rakt igenom. Sportig känsla, prestanda och fantastisk design.

CUPRA Formentor

CUPRA Formentor är 100% CUPRA-DNA. Formentor kommer i fler motoralternativ på såväl bensin som hybrid. 

CUPRA Tavascan

En ny era – vår första helt eldrivna SUV-Coupé.

CUPRA Leon Sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer är kombin med fantastisk prestanda och fart! CUPRA Leon finns med hybrid eller ren bensin som motoralternativ. 

CUPRA Ateca

CUPRA Ateca är bilen med komfort från en SUV och prestandan från en sportbil.

CUPRA närmare än någonsin

- Upplev CUPRAs värld, på riktigt, i Sveriges största CUPRA Garage hos CUPRA Hisingen | Frontbilar i Göteborg.
Välkommen till CUPRA, prestanda, känsla och innovation snyggt paketerat till ett bra pris! Om du söker körupplevelser utöver de vanliga, då är CUPRA bilmärket för dig. Med sitt ursprung i SEAT och Spanien är CUPRA nu ett fristående varumärke med fokus på att ta bilmarknaden till nästa nivå med sin innovation och teknik. 

Varför CUPRA? 
Känsla. Du har design och tanke bakom varje detalj i en CUPRA. Vilket ger dig en känsla när du tar din CUPRA fram på vägarna. En CUPRA lockar blickar, frågor och intresse när du tar dig fram längs vägarna. EN CUPRA kännetecknas av ett atletiskt utseende och unika detaljer med en känsla av elegans. Interiören är inget undantag där innovativa tekniker ger dig full kontroll över din CUPRA och uppkoppling via CUPRA Connect. 

CUPRA är inte bara för den inbitna motorentusiasterna. Med sitt breda utbud av motoralternativ kommer du kunna hitta den modell och bil som passar dig bäst! Utforska CUPRAs modellutbud hos oss på Frontbilar så hjälper vi dig hitta den modell som passar dig bäst. Vi har modellerna CUPRA Born, och kommande CUPRA Tavascan, i 100% EL.  Vi har plug-in hybrider i CUPRA Formentor och CUPRA Leon. Dessa kommer även i rena bensinalternativ. Kort och kort kan CUPRA tillgodose dina behov för en bil. 

CUPRAs utveckling stannar inte här, under kommande år kommer det flera spännande modeller både på elbilsfronten och som hybrid. Nästa stora lansering sker redan till vintern 2023 med elbilen och SUVen CUPRA Tavascan. Kommande lanseringar är bland annat CUPRA Raval och CUPRA Terramar. Mer info om dessa kommer löpande i våra kanaler.

CUPRA Hisingen | Frontbilar är idag en av Sveriges största återförsäljare av CUPRA i Sverige och vi har mottagit flertalet priser genom åren som vi är väldigt stolta över. Bland annat  "Årets CUPRA-Återförsäljare" både 2021 & 2022. Under 2023 invigde vi CUPRAs flagshipstore och Sveriges största "CUPRA Garage". Ett bilhallskoncept utöver de vanliga där vi har dedikerat över 600kvm till CUPRAs värld. 

Välkommen till CUPRA Hisingen | Frontbilar och upplev CUPRAs värld, på riktigt!Utforska CUPRA Hisingen med Frontbilar - Din Auktoriserade CUPRA-återförsäljare i Göteborg

Frontbilar Göteborg hälsar dig välkommen till vår exklusiva CUPRA Hisingen-destination, där vi stolt representerar CUPRA, en av de mest innovativa och prestigefyllda bilmärkena i världen. Som din auktoriserade CUPRA-återförsäljare i Göteborg strävar vi alltid efter att erbjuda exceptionell service, spännande modeller och en unik upplevelse för dig som kund. Välkommen till CUPRA Hisingen hos Frontbilar, där kraft, elegans och prestanda förenas i en biltillverkare som är född ur passionen för motorsport och design.

CUPRA - En Symfoni av Kraft och Elegans

CUPRA är mycket mer än ett bilmärke. Det är en livsstil, en utmaning och ett uttryck för din passion för körning. Varje CUPRA-fordon är resultatet av avancerad ingenjörskonst och avancerad teknik som ger dig en unik körglädje. Oavsett om du letar efter en sportig hatchback, en kraftfull SUV eller en prestandabil i världsklass har CUPRA det du behöver.

CUPRAs modellutbud

Frontbilar Göteborg erbjuder ett imponerande modellutbud av CUPRA-bilar som är redo att erövra Göteborgs vägar. Utforska CUPRA-modellerna som inkluderar:

CUPRA Formentor: En kompakt SUV med dynamisk design och kraftfulla motoralternativ. Den kombinerar elegans med prestanda och är redo att leverera en enastående körglädje.

CUPRA Leon: Den sportiga familjebilen, tjänstebilen och även prestandabilen kommer som både hel och halvkombi. Finns såväl med kraftfull bensinmotor på 310hk och som mer miljövänligt alternativ i mildhybrid och plug-in hybrid. 

CUPRA Born: Den senaste tillskottet i CUPRA-familjen. CUPRA Born är en elbil som kombinerar innovation och prestanda med hållbarhet.

CUPRA Tavascan: Den senaste elbilen från CUPRA som levererar spännande prestanda och avancerad teknik med nollutsläpp. Lansering sker i början av 2024.

Din CUPRA-destination

Frontbilar Göteborg är stolta över att vara din självklara CUPRA-destination. Vår dedikerade personal är passionerad för CUPRA och är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta CUPRA-modellen som matchar din livsstil och körförväntningar. Vi erbjuder även förmånliga finansieringsalternativ och skräddarsydda lösningar för att göra din CUPRA-upplevelse ännu bättre.

Service och Underhåll

För att hålla din CUPRA i toppskick erbjuder vi auktoriserad service och underhåll. Våra erfarna tekniker är specialiserade på CUPRA-fordon och använder bara original reservdelar för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda.

Besök Oss Idag

Frontbilar Göteborg och CUPRA Hisingen är din bildestination i Göteborg. Kom och besök oss idag för att uppleva kraften, elegansen och prestandan hos CUPRA. Vårt exklusiva CUPRA Garage är utformat för att ge dig en inblick i CUPRAs värld, och vårt team är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja din drömbil.

Frontbilar din CUPRA destination i Göteborg

Frontbilar Göteborg och CUPRA Hisingen är stolta över att vara din auktoriserade CUPRA-återförsäljare i Göteborg. Besök oss idag och upptäck kraften, elegansen och prestandan hos CUPRA. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt CUPRA Garage och guida dig genom CUPRAs spännande värld.


CUPRA Hisingen | Frontbilar i Göteborg

- Upplev CUPRAs värld, på riktigt, i Sveriges största CUPRA Garage.